iPhone cu radio si alte bunatati

se vorbeste in tirg ca firmware-ul 2.0 ne va aduce radio FM si FOTA.

cum? nu stii ce e FOTA? nici eu nu am stiut pina azi. este Firmware Over the Air – adik vom avea update-uri de firmware wireless si probabil atunci cind ne asteptam mai putin.

avantajul radio nu il discut. e clar. dezavantajul: hmm… bateria se va duce mai repede…

avantajul FOTA pt cei care vor avea iPhone cumparat si activat legal este evident: nu mai esti legat de calculator, daca se strica iPhone-ul poti sa-l repari wireless. desi e cam cu dus intors. dezavantajul: te poti trezi cu un iPhone blocat daca il ai activat ilegal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am vazut si eu chestia asta cu radio si FOTA. (de fapt, ca are posibilitatea de a rula radio si FOTA). Eu nu cred ca Appleva pune radio pe iPhone, sau pe iPod touch, din acelasi motiv pentru care nici un iPod nu are radio. Apple music store. Daca pun radio pe iPod-uri, vor pierde din vanzarile de muzica.

  2. Cat despre FOTA, cel putin Sony-Ericsson nu iti impune acest lucru. Ai optiune de a upgada softul, insa nu esti obligat. Asa mi se pare rezonabil. Nici eu nu cred k vom avea radio

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*