yahoo messenger 9b download

este AICI si partea cea mai interesanta este ca e stie sa importe contacte din gmail si alte conturi si sa vada video direct in casutza de messenger.

baietzii de la yahoo zic ca e optimizat pentru XP, deci e diferit de yahoo messenger pt vista.

gasesti aici un video walkthrough.

mda, inca mai incearca sa iti bage pe git yahoo ca homepage, yahoo toolbar si alte mizerii. asa ca atunci cind il instalezi mergi la custom install si debifeaza toate casutele.

eu astept sa vad cum se misca partea de voce pt ca aia imi e de folos cel mai mult.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. mie mi s-a blocat. n-a terminat de instalat. nu puteam sa-l mai dezinstalez. urite faze.
    PS. am windows xp cu licenta

1 Trackback / Pingback

  1. Yahoo Messenger 9b | Marius Sescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*