GPS iPhone

mda.. consuma bateria la greu si trebuie sa cari un cablu si o alta jucarie atasata dar macar scapi ieftin (sub 300 RON).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. @j00p: store.igpsd.com. dar citeste de 10 ori ce zic aia acolo ca sa fii sigur ca este ceea ce ai nevoie.

    eu as astepta pina apare GPS pe iPhone 2.0. daca o sa apara…

  2. @pryky: teoretic un gps se poatefolosi oriunde in lume. si pe masina si in mana. practic, tre sa discuti cu baietzii care il produc ca sa iti confirme.

  3. E destul de interesanta (am avut ocazia s-o incerc) insa nu te prea ajuta in sensul unui GPS ”normal”, in sensul ca e unfel de real-time positioning sys. si nu stie sa te indrume sau sa recalculeze ruta in cazul unei abateri. Cu toate astea, avand in vedere faptul ca inaite ne puteam descurca si cu simpla harta, iar acum, in mod surprinzator nu……. este destul de util.
    Prin urmare, vorba lui Adrian, mai bine mai asteptam putin 2-ul sau, pentru iphone-uri 1, noutatile celor de la GOMITE (http://gomite.com/locogps.html). Echipa lor a prezentat la CeBIT 08 un iphone cu iGO, care se pare ca o sa functioneze ori cu WI FI (zic ei ca nu va avea nevoie de o conectare continua….) ori cu un modul „standard” ce va trebui conectat la iPhone.
    Oricum, mai mult ca sigur vom avea intr-o forma sau alta GPS pe iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*