Yahoo Mail și-a schimbat interfața. Îi pasă cuiva?

Mai întâi am renunțat la Yahoo Mail în favoarea GMail și apoi s-a cam dus și Yahoo Messenger în favoarea WhatsApp și Facebook Messenger.

Acum, versiunea din browser își schimbă înfățișarea. Îl mai folosește cineva? Daca da, de ce?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. In browser nu am mai intrat de nici nu mai stiu cand, asa ca interfata nu ma intereseaza. Adresa de mail este insa inca valabila.

  2. Salut, eu il folosesc inca pentru ca multa lume cunoaste aceasta adresa si m-am invatat cu el asa cum este.

  3. Eu mai intru, foarte rar pe browser, dar in principal, adresa de pe Yahoo e “coborata” in clientul mail al telefonului si al laptopului. Oricum aceasta adresa de e-mail a trecut in plan secund, Gmail e la putere…!

  4. La inceputul anului am renuntat la toti. Platesc 40 de lei o data la 3 luni si am cumparat domeniul cu numele meu de familie. prenume@nume.ro. Lipsa suportului din partea Yahoo m-a adus la disperare anul trecut…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*