xp pentru saraci

microsoft da xp f ieftin pt tarile in curs de dezvoltare.

daca vrei sa cumperi un olpc sau alte jucarii facute pt scolari si … hackeri saraci nu trebuie sa platesti decit 30 dolari. tari precum china sau india beneficiaza de pretul asta.

in romania avem 2 categorii de xp: cel la pret normal – pt fraierii care cumpara computere cu sistemul de operare pre-instalat. si bineinteles cel imprumutat de la prieteni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*