Xometry Europe, platforma IT globală se extinde în România

Xometry Europe, platforma IT globală se extinde în România

Xometry este o platformă digitală ce automatizează procesul de producție industrial și aduce împreună clienți din toată lumea și companiile prelucrătoare din Europa. Datorită soluțiilor inovative, utilizând inteligență artificială, aplicate pentru optimizarea sarcinilor tehnice și alocarea comenzilor, Xometry s-a consolidat ca lider de piață global. Serviciile companiei sunt utilizate de 74% din companiile din lista Fortune 100 și de 38% din companiile Fortune 500, precum BMW, Bosch, Dell, precum și organizațiilor din industria aerospațială, precum NASA. Xometry Europe este ramura europeană a companiei americane Xometry și are sediul și laboratoarele pentru controlul calității din 2019 în Germania, Ottobrun. Compania este specializată pe producție utilizând tehnologie de frezare CNC, strungare CNC, turnare prin injectie, indoire cu Abkant, imprimare 3D și invită companiile românești cu capacitate de producție disponbilă să se înregistreze pe platformă pentru a accesa si prelua comenzile Xometry. Xometry oferă posibilitatea companiilor românești să se extindă pe piețele europene, să îți diversifice baza de clienți si venituri și să preia comenzi ce altfel ar fi fost inaccesibile. Utilizând platforma Xometry, un atelier de CNC din România, de exemplu, poate accesa cu ușurință comenzi din Polonia sau Germania 24/7, cu confirmare instantanee. Platforma este gratuită și nu prespune niciun comision sau abonament pentru utilizare sau preluare comenzi.

”La momentul de față avem deja aproximativ 100 de companii din România ce preiau activ comenzi de producție de pe platforma Xometry. Experiența de colaborare cu partenerii din România este una excelentă, componentele produse sunt de înaltă calitate, de aceea am decis să ne extindem în România la scară largă. Companiile producătoare din România prezintă o serie de avantaje competitive foarte importante și dorim să găsim cele mai bune companii pe care să promovăm și să le oferim cît mai multe comenzi, tocmai pentru a dezvolta și mai departe punctele lor forte”, a declarat Andrei Vîlcovan – Manager de dezvoltare a rețelei de parteneri Xometry în România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*