Xiaomi își menține locul al doilea în topul producătorilor de telefoane inteligente din România

Xiaomi completează gama Redmi Note cu două noi telefoane 5G

Xiaomi, lider global în tehnologie, ocupă a doua poziție în rândul producătorilor de telefoane inteligente din România, în primul trimestru din 2022, cu o cotă de 20% a numărului de unități livrate și o creștere de la an la an de 1%, potrivit celei mai recente analize de piață publicate de Canalys.

Xiaomi se menține astfel pe poziția pe care a ocupat-o și în ultimul trimestru din 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*