Wunderlist Pro vine cu o taxa lunara

Varianta Pro a Wunderlist a aparut astazi. Developerii s-au concentrat pe ideea de echipe, iar noile functionalitati nu au fost create intr-o aplicatie noua ci ca un update la versiunea Free + In-App Purchase.

Pentru 4,99 dolari pe luna (sau 49,99 dolari pe an) primesti: Assing To-Dos, Unlimited Subtasks, New Backgrounds si posibilitatea de a atasa documente la listele tale.

Apropo, imi plac foarte mult clipurile lor. Animatiile arata excelent.

Pe site-ul Wunderkid exista si citeva tutoriale video:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Wunderlist sunt super, eu sunt Beta tester pentru ei si Wunderlist Pro merge intr-o directie numai buna. In curand, si in limba romana :P

  2. @Sebastian: si eu am inceput sa lucrez la traducerea in limba romana. Dar asta doar pentru ca vreau sa fie folosit de mai multi romani. Eu nu as folosi decit varianta in lb. engleza.

  3. @Adrian Boioglu: Dupa cum probabil stii deja, este destul de greu sa traduci anumiti termeni in limba Romana. Cei de la 6Wunderkinder au facut o gafa atunci cand mi-au creat contul pentru traduceri si primesc “string updates” din total alta limba si la colaboratori numai Romani nu am :))

  4. P.S. am folosit atat Wunderlist cat si Wunerkit si pot spune ca sunt de departe cele mai “functionale” aplicatii de genul. O alternativa totusi de luat in considerare este Producteev.

  5. @Sebastian: si la mine la fel este. Primesc o gramada de update-uri pe email. cred ca e o problema de sistem.

    Producteev suna bine, dar e un fel de Wunderlist Pro. Eu nu am nevoie de partea de “teams”, ci doar sa pot sa am eventual o lista de cumparaturi comuna cu un alt memberu al familiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*