Wunderlist for iPhone – interfata schimbata si functionalitati pentru 3D touch

Wunderlist este aplicatia mea preferata atunci cand vine vorba de To-Do. O am pe Mac, pe iPhone si pe iPad, am liste sincronizate cu prieteni sau rude si o recomand tuturor.

Astazi, versiunea de iPhone si-a schimbat interfata, iar daca ai un iPhone 6s poti sa beneficiezi si de meniurile noi pe care le gasesti prin 3D Touch.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*