WTF of the Day – Nokia Zombie

Nokia vrea sa faca un spot anti-iPhone si care sa promoveze o functie a camerei de pe unele telefoane ale lor.

Mie mi se pare creepy rau de tot. Nu inteleg de ce ai cumpara un telefon Nokia dupa ce vezi reclama asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sincer…nu inteleg de ce Nokia are nevoie de un alt produs la ei in reclama…eventual incearca sa se sprijine de iPhone ca sa ajunga mai sus decat Apple. Nu o va face niciodata, sunt sigur de asta. Oricum, imi pare bine ca au observat puterea flashului cu care e dotat un iPhone :) . Nu poti compara o fotografie de 8Mp facuta cu iPhone si una de 12Mp cu un Nokia. Nokia nici aici nu are un punct in plus. Sa nu mai vorbim de Ovi Store si Symbian sau mai nou Windows Mobile….

  2. Da, e usor grotesc spotul :) chiar cand constatam ca Nokia si Microsoft au inceput campanii de marketing cu oameni mai deschisi la minte. Cred ca s-au adresat haterilor cu cocleala asta. Noua politica DRM a Xbox One arata ca haterii pot fi un motor de promovare extrem de eficient

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*