wireless pe paine

nush daca anu 2007 va fi anu blogurilor, dar cu siguranta va fi anul wireless in romania. cu putin timp in urma eram in centrul Constantei, in vizita la un prieten. si am avut placuta supriza sa gasesc in zona doua retele wireless moca. cum laptopu meu e cuminte si imi spune ca retelele exista am incercat, firesc, sa ma conectez. si amindoua erau fara parola si viteza era super-multumitoare. 

pacat ca era frig si noapte, imi zic, dar la vara o sa fie mai mare placerea sa stai in parcul de la Fantasio, pe o banca si sa te dai pe net cu laptopu … pe degeaba. 

si centrul nu este singura zona din Constanta unde ai sa gasesti acces la internet gratuit. asta pt ca omu de acasa, care are net de 9 dolari de la rds sau upc s-a invatat sa dea un milion doua ca sa scape de cablurile din casa. si odata ce si-a pus jucaria in casa imprastie internet wireless in juru blocului.

la brasov am gasit retea la kfc, iar in bucuresti ai la mall. in statele unite, cind am fost in Florida (Tampa si Miami), in Mexic sau in Caraibe stiam pe unde sunt retelele si nu aveam decit sa o aleg pe cea care are viteza mai mare. in curind vom vedea asta si la noi si nu poa sa fie decit de bine….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. explicatia sta in modemurile AST585 WI-FI care functioneaza pe solutiile ADSL de la Romtelecom, si care practic au impanzit eterul…
  In centrul muresului, de la fereastra biroului meu, captez 5 retele net, in parametri foarte buni.
  Problema e ca posesorii lor nu au stiut , sau nu au vrut sa securizeze accesul, so, lucky me:)
  la buna citire!

 2. Incredibil Adrian! Esti in asentimentul meu … am fost taguit zilele trecute de Mircea Scarlatescu, ca sa-mi dau cu parerea despre anul 2007 … si am afirmat ca va fi anul wireless …

 3. Mai baieti, hai sa iesim la bere! Vad ca suntem foarte porniti pe ideea de 2007 – an wireless. Scriam prin octombrie pe blogul c*free despre asta (http://www.cfree.cyanad.ro/blog/2006_10_01_archive.html) ca mai apoi Business Week avea sa publice in numarul 26 din noiembrie 2006 un amplu articol despre hotspoturile romanesti si c*free, intitulat “Anul WiFi in Romania”. Am spus si pentru celebra publicatie urmatoarele:
  “Sunt convins ca anul 2007 va fi un an WiFi pentru România. Toate semnalele (piata, parteneri, concurenta) conduc la aceasta convingere. Tot in 2007 vom afla care este reteta secreta pentru succes in WiFi public.” (http://www.cfree.cyanad.ro/blog/2006/12/paid-hotspot.html)

  Vreau sa aflu mai multe despre previziunile voastre. De unde provin (3 retele gasite aiurea nu sunt motiv suficient) si cum credeti ca va arata 2007 din perspectiva asta!

  hai salut,
  Dan
  fondator: http://www.cfree.ro si http://www.wirelessisfun.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*