winterboard – teme pt iPhone 2.0

developerii fie nu au imaginatie, fie vor sa faca misto si folosesc jocuri de cuvinte. eu cred ca e prima varianta… anyway, dupa springboard – desktopul original de iPhone si summerboard – aplicatie care ne oferea teme pt iPhone clasic avem acum winterboard.

asa cum credeai – da, ofera teme pt iPhone 3G sau iPhone clasic cu firmware 2.0.

winterboard poate fi instalat prin cydia.

baietzii care au testat-o zic ca nu are decit functionalitati limitate de selectare a temei. importante e sa fie portate cit mai repede temele si in combinatie cu customize 2.0 te poti bucura de un telefon care arata bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

 1. am instalat winterboard pe iphone 2g firmware 2.1 si mi se blocheaza cand vreau sa formez un numar de telefon si la contacte merge foarte greu foarte sacadat.cum as putea sa remediez aceasta problema?

 2. @alpha: winterboard are ceva probleme, mai nou. incearca un hard reset si un reset all settings. daca tot asa se intimpla, poate vei dori sa renunti la el.

 3. am facut asta si acum ramane cu ananasul ala.si nu mai face nimik sta si se restarteaza singur.ce pot sa fac mai nou vad ca nu-l mai recunoaste pe usb.o sa pot sa-l reinstalez daca nu-l vede itunes??ce as putea sa fac?

 4. salut boio,am luat niste teme pt winterboard,merg ok,chestia e ca la unele ma lasa sa-mi pun user background,dar la majoritatea nu,setez din winterboard user bgrnd dar ramane al temei,se poate face ceva?ms

 5. mam uitat prin cydia dar nam gasit nimic la add ons,da-mi un nume sau ceva,unde il gasesc,eu mai caut oricum,ms

 6. @niki: nu am cum sa verific in momentul asta, dar stiu su siguranta ca se numeste ceva de genu “wb”… si inca un cuvint. presupun ca nu sunt f multe aplicatii cu wb in fata asa ca e usor de gasit.

 7. am cump recent un iphone 2g si am nevoie de putin ajutor.cu itunes m am descurcat dar cu instalarea temelor nu.multam:

 8. Am o problema cu winterboard. Cand instalez aplicatia, nu mai pot primi nici un apel, pot doar suna. Cei care ma suna primesc notificarea cum ca as fi in afara retelei. Bizar, pt ca nu ar trebui sa aiba nici o treaba una cu alta. Am schimbat chiar SIM’ul si tot asa. Ii dau RESTORE, totul e ok pana in momentul in care instalez apliacatia din nou :( Nu am nici o explicatie logica. Daca are careva un sfat. Dar nu de genul: vezi sa nu fie pe flight mode, sau alte bazaconii..
  Ms mult!

 9. @ Substelar:

  ai instalat si customize sau alte aplicatii care ar putea sa se intersecteze cu WB?

  dupa ce ai dat restore, ai instalat prima data WB si nu mergea, sau ai pus alte aplicatii inainte? dupa ce ai dat restore ai setat tel ca unul nou in itunes sau ai facut restore din back-up?

 10. Dupa restore am setat telu ca fiind nou. Nou nout merge brici. Ce am instalat pe el e mySms care e cumparat, iBlacklist care e cumparat. Cam atat. Am rulat cu astea doua cateva zile sa vad daca nu din cauza astora. Si azi am zis: incerc iarasi :D In momentul in care l’am instalat, din nou!
  Si sunt multi factori de neinteles. de ex, cu orice alta cartele din orice alta retea merge. Doar la cartela mea face asa. cu toate ca am fost la reprezentanta si mi’a schimbato. Nush ce sa cred. Sa fie ceva de telefon? Si pana acu o sapt o mers. Ce o patzit dintr’o data?

 11. Salut. am si eu o mica problema. Am instalat ci cydia, si winterborad, dar majoritatea temelor pe care vreau sa le instalez, nu merg, adica imi selecteaza tema, o aplica, totul ok, dar de fapt nu se schimba, ramane tema pe negru(default). vreo sugestie, idee ceva?
  multumesc

 12. @tzache: presupun ca ai o alta aplicatie care nu se pupa cu winterboard. incearca sa scapi de ceea ce nu te ajuta, sau macar sa le dezinstalezi una cite una pina merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*