ce vrei sa vezi pe boio.ro?

in fiecare zi primesc comentarii si sugestii pe mail sau pe messenger. si nu ma refer la cei care au o problema cu iPhone ci la oamenii care vor sa inteleaga mai multe despre un anumit subiect sau sa-mi stie parerea intr-o privinta oarecare. evident toate sunt legate mai mult au mai putiin de gadgeturi, iPhone, America, Apple sau computere in general.

majoritatea sugestiilor primesc raspuns. si mare parte dintre aceste raspunsuri este unul pozitiv. adica scriu sau amintesc in posturi despre ceea ce sunt intrebat. acolo unde e cazul, o fac doar pe mail sau pe messenger.

nu ai uitat ca NU ofer suport tehnic pe mail sau pe messenger? doar pe boio.ro unii mai uita…

sunt si persoane ale caror mailuri sunt ignorate si ale caror comentarii sunt marcate ca si SPAM. asta pt ca nu vor sa respecte Politica de Comentarii boio.ro sau un set minim de reguli de bun simt.

pentru tine, daca ai ceva de spus, sau de facut o sugestie exista formularul de comentarii de mai jos. daca nu vrei ca gandurile tale sa fie facute publice da-mi un mail. ai in “Cartea de Vizita” din dreapta sus a paginii toate datele de contact.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*