winpwn 2.0.4 download

chiar ma intreba cineva azi dimineata cind apare versiunea de windows. uite ca nu a durat nici 12 ore si o avem

winpwn 2.0.4:

 • merge cu iPhone firmware 114, 2.0 si 2.0.1
 • are Installer 4 beta inclus
 • merge cu xp si vista
 • poate fi descarcat de AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Salut
  lamureste-ma te rog si pe mine ce face chestia asta winpwn 2.0.4 si cu ce ma ajuta. Eu am un iPhone de 8gb versiunea 1.1.3.

 2. @ovidiu: iti recomand sa apesi poza din dreapta cu “totul despre iPhone”. o lectura lunga si placuta iti va da muuulte informatii necesare.

  daca ma apuc sa explic ce este winpwn si ce se face cu el ar cam insemna sa rescriu blogul.

  daca ai 113 si merge bine, iti recomand sa ramai cu el asa.

  pe scurt, winpwn e o aplicatie prin care poti sa-ti pui pe telefon un firmware 2.0.1 modificat si apoi sa-l jailbreakuiesti si deblochezi. nu sunt cunoscute eventualele riscuri sau urmari legate de aceasta operatiune si daca apple va bloca accesul telefoanelor deblocate pe aceasta cale pe viitor.

 3. Adrian, cat mai asteptam pana sa trecem si noi la firmware 2+. Te asteptam cu un How to.

 4. Salut ,in primul rand vreau sa itzi multumesc pentru articolele pe care le postezi sunt foarte interesante shi de mare folos multor romani. Vreau sa te intreb “daca eu mi-am bulit iphone 2d,16gb imi poti da si mie un linck sau ceva dupa care sa urmez pasii”…PLS:D mult de tot. Team citit articolu numit “tutorial: cum sa faci upgrade de la 114 la 2.0+ si sa deblochezi iPhone GRATIS cu WinPwn”, crezi ca daca ma apuc sa ii urmez pasii mi-ar fi de folos pentru problema mea ?!?!?….
  Iti multumesc oricum ….asi prefera daca mi-ai trimite un Mail :DD::D….

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. upgrade la 2.0.1 sau nu? | boio.ro
 2. tutorial: cum sa faci upgrade de la 114 la 2.0+ si sa deblochezi iPhone GRATIS cu WinPwn | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*