windows xp nu vrea SP3

pai se putea sa nu o dea microsoft pe linga :P

am descarcat SP 3 pt windows xp. l-am instalat. prima data mi-a dat o eroare si l-am dezinstalat. a doua oara totul a decurs normal. in zece minute aveam sp3.

o ora mai tarziu am primit insa un mesaj. windows imi zicea ca fisierele lui de sistem au fost inlocuite de unele necunoscute si imi cerea sa-i dau CD-ul de XP ca sa-si reinstaleze SP2.

ignore! deocamdata pastrez sp3. sa vedem ce alte erori funny mai da.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*