windows mobile 7 un pas mai aproape (de iPhone)

nu stiam de ce imi place atit de mult presupusa interfata a windows mobile 7. si mi-am dat seama ca aduce a iPhone. cel putin la partea cu tastatura de pe ecran sau la lupa (care e patrata nu rotunda precum la iPhone).

dupa ce am avut o gramada de discutii legate de asemanarile dintre vista si MacOS, acum o sa avem aceleasi povesti pe partea de mobile?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Windows Mobile 7 sau Wiindows Mobile? | MyKinda Tech si Gadgets

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*