presari versus bloggeri

americanii prezenti la CES 2008 au o mare problema: cortul presei e separat de cortu bloggerilor.

ciudat este ca organizatorii ces 2008 au cam amestecat lumea si asa s-a ajuns ca oameni din blogosfera sa fie incadrati la presa si invers. acum au incput sicanele.

asta pt ca bloggerii cu legitimatie de blogger au acces in ambele tabere, in timp ce oamenii de presa nu au acces decit in tabara lor si atit. mai rau este ca astia din urma nu au televizor HD in fata si vad imagini in standard def. ceea ce sucks big time :P

am si eu o nelamurire: daca esti blogger si faci parte din roMediaBlogger te numesti om de presa sau blogger? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*