windows 7 pentru rasnite

windows 7 va fi mai rapid si va merge pe toate rasnitele. la propriu .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Microsoft isi face reclama proasta de dragul de a face reclama.
    Niciodata nu am reusit sa ii inteleg…
    Prezervative cu sigla Microsoft nu au facut inca ?

    Ma bucur, nu ne-am fi dorit sa dea eroare cand iti este lumea mai draga :|

  2. Acest mesaj este trimis de pe un Windows 7…beta evident, si pot sa confirm ca cel putin mie mi-a lasat o impresie asa de placuta.. ca in 1 saptam de cand il testez si ma joc cu el inca nu am avut ganduri sa ma intorc la XP. Ce pot sa spun in mare… seamana cu vista, dar parca nu e vista, inca nu am reusit sa il blochez, merg aproape toate aplicatiile care le-am avut pe XP, taskbar-ul e altul si vizual si ca functionalitate, la fel si cu programele din tray bar (se pot ascunde toate daca doreste utilizatorul), si multe altele… . La capitolul jocuri inca nu am apucat sa il testez, dar urmeaza… In general cum am zis impresie f buna, rapid, stabil, fara probleme de drivere, mici probleme la unele aplicatii… nota mea.. fiind inca beta 8 din 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*