windows 7 – multitouch si mai osX ca niciodata

asta cu osx poate sa fie de rau sau de bine. pt ca look-ul de osx l-am vazut si la vista dar restul functiilor erau dezastru. ceea ce va fi osX la el este partea de dock. windows va avea un fel de …chestie in partea de jos a ecranului si va scapa de taskbar.

una dintre marile noutati este legata de capabilitatile multi-touch. stiu ca ti-ai dorit demult sa folosesti paint cu degetele in loc de mouse, sau sa canti la pian apasind taste virtuale pe ecran.

nici o grija. le vei avea pe toate in 2010. cu windows 7. sau acum cu niste aplicatii 3rd party pe iphone…

lasand gluma la o parte, cred ca mai interesante decit functiile multimedia si jucarelele multi-touch ar fi setarile de networking (care acum sunt varza in vista), capacitatea de a rula pe orice sisteme low end, procesoare mici si ram putin samd.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*