windows 2000 vs macOS Tiger

azi m-am distrat putin cind am asistat la o … problema tehnica aparent banala.

in pregatirea unei prezentari erau testate niste conexiuni si 3 laptopuri: un dell batrin care rula windows 2000 si 2 macBookPro mult mai noi care mergeau pe Tiger.

pc-ul e conectat la un proiector pe VGA si totul merge excelent. urmeaza primul laptop mac. fitze cu prezentarea facuta in keynote cu video embed si altele… adaptor de la DVi la VGA (ca mac-ul nu stie ce e ala VGA) samd

anyway, proiectorul nu vrea sa vada semnalul de la mac si pace. e luat al doilea laptop mac la teste. nimik. nici macar meniul de “arrangements” nu aparea ca sa poti seta output-ul.

s-a rezolvat pina la urma cu un macbook de 13″ care a facut probabil un jump start la proiector si dupa aia proiectorul a citit si primele 2 mac-uri…

distractie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*