nu le dati bomboana ca o maninca

citeam oarecum amuzat un comunicat de presa de la consiliul judetean constanta (CJC) prin care eram anuntat ca in viitorul apropiat, CJC ar putea sa preia un pachet de 25% din actiunile aeroportului international constanta.

stiu ca e unul din visele de marire ale echipei radu mazare – nicusor constantinescu. le mai trebuie portul constanta si gata.

ideea pe care ei o fac publica e buna: descentralizarea aduce bani de investitii.

pe de alta parte mi-a venit in minte un caz oarecum similar cu un guvernator de alaska. baiatu a obtinut fonduri pt modernizarea unui aeroport din pustietatea alaskai. el zicea ca face bine localnicilor care nu prea au cum sa ajunga in state decit pe calea aerului. usor-usor insa, am aflat ca guvernatorul fusese sponsorizat in campania electorala de o firma locala care avea mare nevoie de transport ieftin si rapid.

asa ca aeroportul s-a modernizat tocmai pt ca firma respectiva sa iasa in lume.

asa si cu baietzii de la cta. ideea lor e buna, dar hai sa vedem cine profita de ea si in ce fel. nu de alta, dar daca le dati aeroportu s-ar putea sa-l foloseasca (numai pt ei)…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*