Wind OS pentru iPhone – amintiri din copilarie

UIte asta inseamna evolutie – nu numai ca am trecut de XP sau Vista, dar acum putem sa avem un sistem de operare similar pe iPhone. E numai o aplicatie care simuleaza XP-ul din tinerete cu toate bunele si mai ales relele. Numai buna pentru sadici sau nostalgici.

Wind OS (super ales numele aplicatiei, nu crezi?) are un Start Menu care iti ofera aplicatii, jocuri si note. Poti sa intri pe net sau sa jociri Minesweeper. Aplicatia de numai 99 centi este atit de realista ca aduce cu ea zgomotul vechiului tau computer. Daca scuturi putin iPhone, galagia coolerului dispare.

Una dintre cele mai funny functii este celebrul Blue Screen of Death. Nu face nimic si cum ai de a face cu un iPhone, un double-tap il alunga de pe ecran.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*