WhatsApp a lansat o aplicație oficială pentru Mac

Îți spuneam că îmi plac aplicațiile de genul Franz care reunesc Facebook Messenger, WhatsApp, Slack și alte servicii sub aceeași umbrelă. Iată că astăzi WhatsApp a lansat aplicația sa oficială pentru Mac.

Cu ce e diferită față de Franz sau altele similare? Cu mai nimic. Ai posibilitatea să setezi sunete, desktop alerts și previews pentru mesajele primite. În rest ai parte de aceeași interfață ca și în Franz.

“The new desktop app is available for Windows 8+ and Mac OS 10.9+ and is synced with WhatsApp on your mobile device. Because the app runs natively on your desktop, you’ll have support for native desktop notifications, better keyboard shortcuts, and more.

To download the app, visit https://www.whatsapp.com/download from your desktop browser. Then, open the app and scan the QR code using the WhatsApp app on your phone (look for WhatsApp Web menu under Settings).”

Mi-am propus să o testez pentru câteva zile și să văd cum se mișcă, dar tind să cred că mă voi întoarce la Franz pentru că acolo am și Facebook Messenger.

WhatsApp for Mac
WhatsApp for Mac

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*