WD Purple a fost testat de integratorii din România, cu ocazia Axis Open Day 2016

WD Purple
WD Purple

WD, o companie a Western Digital şi lider mondial în materie de stocare, a prezentat la Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de Axis Communications seria de hard disk-uri dedicată sistemelor de supraveghere video.

Seria WD Purple a fost lansată internaţional în 2014, primele unităţi fiind dedicate instalărilor de securitate de dimensiuni mici, cu până la 32 de camere. În 2015 seria a fost extinsă cu noi unităţi, denumite WD Purple NV, care se adresează instalărilor medii, cu maxim 64 de camere de supraveghere. Integratorii au la dispoziţie în acest moment 8 modele de unităţi de stocare cu o capacitate curpinsă între 500GB şi 8TB.

Modelele WD Purple arată precum unităţile desktop tradiţionale cu suport SATA3 (6Gbps) și au în plus câţiva diferenţiatori cheie unici. Create special pentru sistemele de supraveghere video, acestea pot funcţiona în parametri optimi, 24/7.

Axis Open Day a reunit 100 de reprezentanţi din industria de securitate din România

Evenimentul Axis Open Day 2016 a reunit peste 100 de reprezentanţi din industria de securitate din România şi a oferit companiilor şi clienţilor finali prezenţi oportunitatea de a testa cele mai noi produse şi tehnologii şi de a discuta viitoare proiecte.
În cadrul evenimentului, reprezentanţii Axis au prezentat în detaliu cea mai premiată tehnologie Axis, denumită Zipstream. Tehnologia analizează și optimizează transmisia de la camerele de rețea în timp real. Scenele care conțin detalii interesante sunt înregistrate la calitate și rezoluție maxime, iar alte imagini sunt optimizate pentru a fi posibilă reducerea necesarului de lățime de bandă şi stocare. Spre exemplu, detalii importante precum: fața, tatuajele sau numerele de înmatriculare sunt stocate în parametri maximi, în timp ce detalii precum pereții sau vegetația sunt compresate.

Unităţile de stocare WD Purple completează cu succes avantajele oferite de tehnologia Axis Zipstream, asigurând că materialul filmat nu are cadre lipsă, iar procese de tipul identificării faciale să nu fie periclitate.

Printre tehnologiile integrate de Purple™ se numără: AllFrame și Advanced Format Technology (AFT). Prima este o tehnologie care ajută la reducerea numărului de cadre pierdute printr-o soluție de politici de administrare a cache-ului. Cadrele lipsă reprezintă o problemă foarte serioasă atunci când este nevoie de redare și analiză a filmărilor de securitate importante. Cea de-a doua tehnologie permite folosirea unui format media mai eficient, care oferă materiale video la o calitate superioară.

O altă specificaţie importantă a noilor unităţi este consumul redus de energie. Hard disk-ul WD Purple™ folosește tehnologia proprietară IntelliSeek care calculează vitezele optime pentru a limita consumul de energie și a reduce zgomotul și vibrațiile. Când investești într-un hard disk pentru supraveghere video premium ai mai puține probleme și te bucuri de avantaje o perioadă mai lungă de timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*