VIDEO Vodafone România lansează Flex primul abonament complet digital disponibil pe piață

Vodafone România lansează Flex primul abonament complet digital

Vodafone România lansează Flex, primul abonament din oferta operatorului ce poate fi configurat și gestionat exclusiv digital. Vodafone Flex inovează serviciile de comunicații mobile prin introducerea primului abonament complet digital de pe piață ce oferă 100% flexibilitate, fiind singurul de acest tip care oferă posibilitatea utilizatorilor de a își modifica beneficiile oricând doresc, chiar și săptămânal, în funcție de nevoile curente și fără perioadă contractuală.

Prin conceptul Flex, Vodafone deschide un nou drum în România în ceea ce privește flexibilitatea, controlul și confortul. Astfel, clienții au acum posibilitatea de a își schimba beneficiile abonamentului ori de câte ori doresc pe parcursul unei luni. Mai mult, clienții care nu își vor putea plăti abonamentul într-o anumită lună vor putea continua să primească apeluri pe parcursul unei perioade de grație fără a fi deconectați.

„Vodafone Flex este startul revoluției modului în care utilizatorii vor experiementa telecomunicațiile, abonamentul fiind conceput pentru o experiență digitală nativă, oferind o simplificare în ceea ce privește reducerea interacțiunilor și asistența pentru aceste servicii. Totul este sub controlul clienților, la doar un click distanță. Aceștia au acces la un sistem simplu de plată online, având totodată posibilitatea de a își adapta sau schimba planul tarifar după necesități și fără a descoperi eventuale sume nedorite pe factură”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Abonamentele Flex sunt un produs caracterizat de flexibilitate și control total. Utilizatorii au posibilitatea, în orice moment, să își modifice complet oferta existentă sau să adauge acesteia pachete cu minute și SMS-uri naționale și internaționale, precum și GB de internet mobil, dar și să oprească temporar abonamentul în funcție de nevoile punctuale de comunicare. Pe lângă flexibilitate și beneficii nelimitate, noile abonamente oferă acces utilizatorilor, indiferent de valoarea abonamentului, la rețeaua 5G a Vodafone România.

Abonamentele Flex oferă o experiență complet digitală prin intermediul aplicației My Vodafone. La finalul procesului de configurare a abonamentului, clienții vor primi noua cartelă SIM la adresa specificată. Controlul total al Flex este completat de modalitatea de plată exclusiv digitală. Astfel, utilizatorii au acces la un sistem de plată similar celui destinat serviciilor de video streaming, cu o recurență lunară ce poate fi modificată în orice moment în funcție de necesitățile utilizatorului.

Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din România, indiferent de rețeaua mobilă, fără perioadă contractuală, pentru un cost pornind de la 7 euro pentru 30 de zile. Spre exemplu, în cazul abonamentului Flex 9 clienții primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și 400 de minute și SMS-uri internaționale pentru doar 9 euro.

Abonamentele Flex aduc aceeași experiență complet digitală inclusiv la portarea în rețeaua Vodafone. Utilizatorii din alte rețele se pot porta simplu și rapid, direct în aplicația My Vodafone.

Pentru o perioadă de timp limitată, toți clienții care aleg un abonament Flex vor beneficia de o lună gratuită. Mai mult, în luna februarie, clienții pot beneficia de un discount de până la 100 de euro pentru o selecție de smartphone-uri Samsung.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*