POCO lansează campania reducerilor de weekend în România. Telefoanele POCO X3 NFC și POCO M3 vor avea un discount de 10% în perioada 6-8 februarie

POCO lansează campania reducerilor de weekend în România

POCO lansează o campanie de reduceri care se va desfășura în perioada 6-8 februarie în rețeaua partenerilor autorizați din România. Fanii brandului nu trebuie decât să urmărească și să acceseze surprizele pregătite la finalul acestei săptămâni.

Două dintre cele mai populare telefoane inteligente ale brandului, POCO X3 NFC (6GB+64 GB, 6GB+128GB) și POCO M3 (4GB+64 GB, 4GB+128GB), vor avea un discount de 10% din prețul recomandat de vânzare, în momentul adăugării lor în coșul de cumpărături.

POCO X3 NFC duce atât experiența de gaming cât și pe cea de utilizare zilnică la un nou nivel. Dotat cu cel mai puternic procesor 4G Qualcomm de pe piață, Snapdragon™ 732G, POCO X3 NFC oferă performanță de top și capabilități AI care îi vor impresiona până și pe cei mai pretențioși gameri.

Echipat cu cea mai mare baterie din categoria sa, de 6,000 mAh, POCO M3 este conceput să reziste peste 5 zile dacă este folosit la un nivel normal și puțin sub 3 zile, la un nivel de folosire moderat. Dotat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 662, POCO M3 oferă o experiență nemaiîntâlnită la acest nivel de preț.

Campania reducerilor de weekend POCO poate fi urmărită de utilizatori prin accesarea următoarelor link-uri:

Altex:  http://bit.ly/OfertaPOCO-Altex

eMAG: http://bit.ly/OfertaPOCO-eMag

PCGarage: http://bit.ly/OfertaPOCO-PCgarage

Media Galaxy: http://bit.ly/OfertaPOCO-MediaGalaxy

Mi-Home: http://bit.ly/OfertaPOCO-Mi-Home

Cel.ro: http://bit.ly/OfertaPOCO-CEL

evoMAG: http://bit.ly/OfertaPOCO-Evomag

Flanco: http://bit.ly/OfertaPOCO-Flanco

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*