Vocea lui Siri

Cum adica? Siri nu este o tanara sexy??

Ei bine, aceasta doamna – Susan Bennett – sustine ca ea este vocea din spatele Siri. Si ne si dovedeste pe video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Deci Siri a aparut in 2011. Susan spune ca vocea a fost inregistrata in 2005. Asta spune ca apple in momentul asta lucreaza la iphone 8S… interesant. Sunt cu 6 ani inainte. Stiam ca sunt inainte dar nu credeam ca sunt 6 ani totusi

  2. @Drey: nu. vocea a fost inregistrata atunci, dar nu pt Apple. Apple a cumparat Siri de la o alta companie. Iar dupa cum stim, vocile sunt inregistrate pt o gramada de alte proiecte – GPS-uri, voci de sistem, announceri in aeroporturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*