VLOG de Jurnalist cu Adrian Boioglu – Editia 6

Nu-i asa ca ti-a lipsit VLOG-ul de Jurnalist? Am avut o saptamana atat de plina incat nu am reusit sa-l public, dar ma revansez acum si vin cu un episod dublu. Am doua saptamani de evenimente, interviuri, o conferinta cu noul viceprimar al Constantei, selfie-uri si femei pesediste.

Wait, WHAT?

Da, iti arat cum a fost la Petrecerea de “Ziua Femeii” organizata de femeile din PSD Constanta.

Hint: darli-darli-darli-da, darli-da, darli-da…

In acest episod vorbesc si despre cum se schimba politicienii si oamenii din administratia publica inainte de alegeri si despre ce am facut la Aeroportul Kogalniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*