Cum era pe vremea lui Windows 95

Urmareste video de mai jos – Tinerii folosesc Windows 95. Reactiile trece de la amuzament la frustrare.

Eu imi aduc aminte ca primul computer personal (adica al meu de acasa) pe care l-am folosit avea Windows 98 si la scurt timp am trecut la XP. Evident, la scoala am avut si un HC 85, iar prin SUA am lucrat si cu computere care aveau Windows 3.1 (Era un computer care controla o antena de satelit).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Tanarule….. primul acasa a fost un cip 03 apoi upgradat cu o memorie octopuss (cu un switch treceam pe un rom ce continea ceva programe de baza) … apoi primul soc cand un prieten mi-a facut cadou casetele lui cu jocuri …ca el primise un ps (un 486dx2 – 66 mhz) ….apoi mi-am pacalit parintii si mi-au cumparat un 486 dx4 – 120mhz (un model rar) cu un hdd imens de 640mb (din care se vedeau 512 ca nu se stia sa se bage pe lba)…..win95… win96…..win98…..redhaturi….debianuri…..slaku(care nu mi-a placut) , prima retea de cartier vanduta apoi la rds ….piratare excesiva… licente de winamp …si in continuare ma mir ca folosesc windovsu 8 este la fel de performant ca windows 2000 acu o gramada de ani….desi fac aproximativ acelasi lucru…. mda …mai mult internet…..ehhe… doar amintiri…
    Aaaa si mi-am adus aminte…. aveam telefon cu butoane … iar copilul dadea scroll pe ecran…. in 15 ani o sa fie incomensurabil sa se inteleaga ca noi instalam windowsul de pe disckete – 8 bucati ….amintirile e fun ….

  2. Aveam CIP 02. Puneam bani la comun mai multi și aduceam casete cu jocuri de la sârbi. Erau și jocuri pe doua casete. Apăruse lemmings și încărcat nivel cu nivel. Dacă banda era uzata și nu citea din prima, derulat înapoi pana auzeai pauza dintre nivele și reluat încărcarea. Dacă nici asa nu mergea, băgai șurubelnițe în capul de redare al casetofonului si-i reglai viteza.

    Cine avea Spectrum 128 (de la 128 kb RAM) era smecher. Mai erau și ceva Commodore 64.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*