vinzari pe secunda

amazon a vandut de sarbatori un numar record de console nintendo wii.

vanzarile, la ei, nu se calculeaza in unitati pe zi ci in unitati pe secunda. maximul a fost de 17/secunda.

ma intreb cit si ce vinde un fun gift, un emag sau alte magazine online romanesti pe secunda?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Pai eu as zice ca Emag e cel mai bun magazin online din Romania, dar cu siguranta nu se pune problema sa calculeze vanzari pe secunda, ci mai bine spus, probabil ca numara vinzari pe ora, si poate intr-o zi foarte buna, vanzari pe minut, dar nu cred…Raman la vanzari pe ora.Alte siteuri de acest profil in Ro, probabil ca ei calculeaza vanzari pe zi sau poate chiar vanzari pe saptamana

  2. Pai este absolut normal. Pentru ca atunci cand “ei” faceau (a se citi inventau) comert electronic, “noi” nici nu stiam cu ce se mananca internetul. Sa nu mai vorbesc de conversie, retentie, rata de bounce sau alte notiuni mai de finete. Este absolut normal. Si sa nu mai amintim ca “ei” au o piata de 5 miliarde de consumatori fata de “noi” care nu.

    Daca e sa imi dau cu parerea as spune ca este mai impresionat ca eMag-ul a vandut de peste un milion de dolari intr-o zi decat ca Amazonul a vandut nus’cate chestii pe secunda.

1 Trackback / Pingback

  1. Scurte/Quickies 5.0 - de la altii de pe blog (magazine online) | Liviu Taloi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*