clovnii de la cotidianul

un hacker a spart site-ul mersul trenurilor. cotidianul scrie despre asta, dar doru cireasa (cel care semneaza articolul) nu are habar de ce e ala site si cu ce se maninca toate chestiile astea gen hackeri si alte jucarii.

cel putin asa reiese din comentariile de dupa articol.

funny e ca, nici dupa ce acele comentarii semnalau niste greseli sau macar dadeau indicii in plus despre poveste, cotidianul nu face nimik sa-si repare greseala.

deh, jurnalisti adevarati…

btw, infofer are motor de cautare google pe site. dar in loc sa-ti caute in site, asa cum ar fi normal, iti cauta pe web, in general.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

10 Comments

  1. in locul blogului meu de la tine din blogroll poti sa pui un site de-al meu de vanzari. daca esti de acord iti dau adresa. nu o pun aici sa nu zica lumea ca imi fac reclama nepermisa. multumesc.

  2. Ziaristii de la Cotidianul nu citesc comentariile la articol, asa ca de unde sa stie ei daca-i corect sau nu ce-au scris? Doru Cireasa ala de posteaza la comentarii, nu-i tot ala cu cel care a semnat articolul.

  3. Nu bag mana in foc… dar cred ca sunt platiti la cuvant. Si asa tot sa abereze. Ce daca e sau nu corect. Cat timp le iese norma … toate bune si frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*