viitorul textului

dupa ce video a facut pasul spre 2.0 ba chiar si mai mult (si ma refer la un youtube si la capacitatea de a include video pe orice site adusa la nivel f simplu si la indemina oricui), textul incearca sa recupereze.

companii mici si chiar nou venite pe piata au lansat idei bune. mai nou insa, giganti precum Adobe au realizat potentialul si au mai facut un pas.

buzzword e inca in teste dar eu cred ca va avea sanse f mari sa devina modul preferat de colaborare, transfer si mai ales interactivitate pe piata de text.

stiu ca e mai interesant sa faci un embed la un filmuletz gen ala cu tiger one si manelistii, sau ca o imagine face cit 1000 de cuvinte, dar daca textul e “embedable” e deja altceva…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*