Viitorul e facut din sticla

Eu unul abia astept. Mi-am si pregatit carpa si solutia de spalat suprafetele de sticla :)

Printre jucariile din video avem si un iPad 6.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. unlimited bandwidth., as vrea sa o vad pe asta, accesibila oricui si pe orice.

    Frumoase concepte, desi presimt ca peste 100 ani, aia vor rade cum randem noi de conceptele anilor 1900.

  2. Frumoasa ideea :) Imi place. As vrea sa traiesc inca 200 de ani sa apuc aceasta zi in care totul va fi inconjurat de ecrane tactile si sticla tactila :-)

  3. @Catalin, 200 de ani? Uita-te cum a evoluat tehnologia in ultimii 30 de ani, uita-te de exemplu cat au evoluat tablete in 3-4 ani. Si ritmul de crestere e, sa zicem, exponential.

  4. @mihai toader poate nu chiar 200 de ani dar cred că mai durează 30-40 de ani până când tot filmulețul acela ar putea deveni real + că nu cred că toată lumea o să își permită această tehnologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*