ViewSonic asigură suport QHD pentru noua generație de console

ViewSonic asigură suport QHD pentru noua generație de console

ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a prezentat lista soluțiilor vizuale care susțin pasionații de jocuri pe console. Odată cu lansarea noii console PS5 și a eliminării suportului pentru redare la rezoluția 1440p, jucătorii s-au văzut puși în fața unei probleme delicate. Conform Sony, utilizatorii nu vor putea reda semnal 1440p nativ, punându-se în acest fel accent pe cei care folosesc televizoare 4K. Pentru jucătorii micști, care se joacă atât pe PC, cât și pe console și folosesc în acest scop monitoare QHD, rezultatul este o reducere a rezoluției la 1080p, fără nicio soluție viabilă de a beneficia de jocuri la rezoluție mai mare folosind echipamentul hardware existent.

Pentru a le asigura pasionaților de jocuri cea mai bună experiență posibilă, ViewSonic a optimizat câteva monitoare QHD să permită redarea de semnale 4K la rezoluție QHD, fără niciun fel de eforturi suplimentare din partea utilizatorilor. În acest fel, jucătorii vor beneficia de cel mai bun gameplay, fără a fi nevoiți să apeleze la artificii sau soluții software complicate.

Lista monitoarelor ViewSonic compatibilwe

  • Elite XG270QC
  • Elite XG270Q
  • VX2768-2KPC-mhd
  • VX3268-2KPC-mhd
  • VX2705-2KP-mhd/VX2768-2KP-mhd
  • XG2705-2K

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*