ViewSonic a anunțat disponibilitatea  monitorului de gaming cu ecran curbat, ELITE XG270QC

ViewSonic a anunțat disponibilitatea monitorului de gaming cu ecran curbat, ELITE XG270QC

ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a anunțat disponibilitatea celui mai nou monitor de gaming – ELITE XG270QC. ViewSonic continuă să își extindă gama de produse pentru jocuri, prin lansarea de soluții care asigură cea mai bună experiență de gaming într-o multitudine de scenarii de utilizare. XG270QC oferă o rată de reîmprospătare a imaginii de 165Hz, timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT) și tehnologie AMD FreeSync™ Premium Pro, pentru a asigura o experiență de joc cât mai fluidă.

Membru al familiei ELITE, destinate jocurilor, ViewSonic XG270QC este un monitor curbat de 27”, ce asigură un timp de răspuns de 1ms (MPRT). El este proiectat cu o curbură 1500R, ce garantează redarea unor imagini cât mai realiste și crearea unui mediu de joc deosebit de captivant. Beneficiază de certificare VESA DisplayHDR 400, care permite rularea în condiții vizuale optime a jocurilor HDR, precum și de tehnologie PureXPTM, care îmbunătățește semnificativ claritatea imaginilor în mișcare. Iar mulțumită rezoluției QHD (2560×1440), luminozității maxime de 550cd/m2 și acoperirii în proporție de 90% a spectrului DCI-P3, XG270QC redă imagini de calitate, luminoase, clare și detaliate.

Specificații:

Monitor de gaming cu diagonală de 27” și rezoluție nativă de 2560×1440 pixeli (QHD)

Curbură 1500R pentru o experiență de joc captivantă

Certificare VESA DisplayHDR 400, pentru o redare optimă a jocurilor HDR

Tehnologie PureXP™, pentru îmbunătățirea semnificativă a clarității imaginilor în mișcare

Rată de reîmprospătare de 165Hz* și timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT)

Tehnologie AMD FreeSyncTM Premium Pro

Luminozitate de 550cd/m2 și acoperire de 90% a spectrului DCI-P3 **

Disponibil în magazine la un preț de achiziție recomandat de 460USD

“Prin introducerea lui XG270QC, ViewSonic ELITE a devenit principalul furnizor de monitoare de gaming avansate, dedicate pasionaților de jocuri moderni”, a spus Kendall Miller, Global Marketing Manager pentru monitoare de gaming la ViewSonic ELITE. “Am creat un monitor care poate oferi viteza și claritatea de care au nevoie pasionații de jocuri, iar de această dată cu ecran curbat, care maximizează gradul de realism a imaginilor redate. De fiecare dată când creăm noi elemente de design cu aplicabilitate practică, precum dispozitivul integrat pentru susținerea cablului mouse-ului sau soluția ELITE RGB, ținem cont de în primul rând de nevoile pasionaților de jocuri, pe care le tratăm întotdeauna cât se poate de serios.”

Actualizarea de firmware pentru ELITE XG270 a primit aprobarea Blur Busters

ViewSonic ELITE, în colaborare cu Blur Busters, a actualizat modul PureXP™, care optimizează claritatea scenelor în mișcare prin reducerea semnificativă a efectului de încețoșare. PureXP™ folosește o lumină stroboscopică (strobe backlight), cu ajutorul căreia garantează cea mai bună experiență vizuală în ceea ce privește claritatea imaginilor în mișcare. PureXP™ oferă acum patru niveluri de optimizare a imaginilor în mișcare prin reducerea efectului de încețoșare. Acestea le permit utilizatorilor să ajusteze nivelul de luminozitate și gradul de diminuare a efectului de încețoșare a imaginilor în mișcare, în funcție de preferințele individuale. Rata de reîmprospătare de 240Hz și panoul IPS deosebit de rapir, cu timp de răspuns de numai 1ms, alături de optimizările suplimentare Blur Busters, le asigură pasionaților de jocuri cea mai fluidă și mai clară experiență de gaming posibilă la ora actuală. Noul firmware aprobat Blur Busters este descărcat în mod automat de soluția software ViewSonic Elite Display Controller.

Soluția software ELITE Display Controller

Soluția software ELITE Display Controller simplifică ajustarea setărilor monitorului și a efectelor luminoase ELITE RGB, prin intermediul unei aplicații ușor de folosit. Pasionații de jocuri pot personaliza moduri de afișare și comuta între ele, pot alege dintr-o gamă vastă de setări RGB și pot sincroniza iluminarea RGB cu soluții software partenere ELITE RGB Alliance, precum Razer Chroma și TT RGB Plus by Thermaltake. ELITE Display Controller este pe deplin compatibilă cu XG270QG, XG270 și XG270QC, permițându-le utilizatorilor să își personalizeze mediul ambiental cu ajutorul unul meniu de personalizare actualizat, ce oferă o selecție de peste 1000 variante de culoare diferite

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Zelist Blog » Blog Archive » Saptamana in Social Media – 19 – 25 noiembrie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*