10 știri care merită Atenție – 23 septembrie 2018

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

Noutățile de azi vin pe seară. Asta ca să avem timp să le sortăm mai bine :)

  1. Huawei a distribuit baterii pentru cei care stau la coadă la iPhone – Și Samsung a mai încercat să facă mișto de oameni, dar nu le-a reușit. Huawei le-a făcut cadou baterii. E OK, poate că bateriile externe de la Huawei sunt foarte bune. În rest, am văzut că telefoanele lor copiază design-ul iPhone X.
  2. Galileo Galilei a încercat să nu fie atât de direct când vorbea despre descoperirile sale pentru ca Biserica să nu-l condamne – Acum știm că Pământul chiar se învârte în jurul soarelui și că Biserica a greșit.
  3. Există un serviciu (în USA) prin care poți să-ți faci un abonament și să primești carne de vită în fiecare lună acasă – Partea și mai interesantă este că au o ofertă promoțională prin care primești în plus 1 kilogram de carne tocată de vită/lună gratuit doar dacă ai abonamentul lunar activ.
  4. Nemții lansează trenurile care merg cu hidrogen – La noi, trenurile încă merg cu… întârziere.
  5. Cum arată un Apple Watch Series 4 de 1300 dolari – Este vorba despre Edition Hermes. Sincer… cam la fel. Nu văd de ce ai da atâția bani pe un device care are doar un design puțin diferit.
  6. GoPro a lansat o competiție de 1 milion de dolari – Cumperi noua lor cameră de 429 dolari, filmezi ceva cu ea și dacă video tău e ales de ei pentru un video mai mare, atunci câștigi o parte din acel milion. Apropo, la noul GoPro Hero7 Black îmi place faptul că poți să faci direct streaming pe Facebook. Dar doar cu acesta scump, nu și cu versiunea de 220 dolari.
  7. A apărut trailerul pentru “First Man” – Este povestea lui Armstrong cu prima aselenizare. Pare cam trist și cam sumbru trailerul. Aș fi crezut că povestea e mai veselă.
  8. Volta XL e un connector care te ajută să transformi cablu de încărcătorul într-unul de tip MagSafe – O să ne cam lipsească MagSafe din ce în ce mai mult.
  9. Peugeot se pregătește să lanseze o mașină electrică de… putere. Îmi plac farurile din spate de la acest concept. Seamănă cu cele de la Peugeot 3008. În rest e prea retro pentru gustul meu.
  10. O listă de aplicații care merg cu Siri Shortcuts – Încă încerc să-mi fac timp să mă joc cu Shortcuts. Simt că mă va ajuta mai mult să fiu productiv.

Bonus Video: ce fel de căzături detectează Apple Watch Series 4 și ce e în acel device. Da, știu, faptul că îl desfac cu cleștele și cuțitul e cam… brutal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*