VIDEO Microsoft To Do – o alternativă timidă, dar interesantă pentru Wunderlist

Microsoft To Do
Microsoft To Do

Sunt utilizator de Wunderlist de ceva ani. Cea mai veche postare de pe boio.ro în care apare și Wunderlist este una din 2013. Este genul de aplicație suficient de simplă, dar care oferă toate funcționalitățile unui task manager complet.

În momentul de față am 23 liste care adună câteva sute de task-uri. Unele sunt recurente, altele sunt acolo doar pentru o zi. Iar felul în care le folosesc cu echipa mea mă ajută enorm.

Problema e că Wunderlist este o aplicație care, după ce a fost cumpărată de Microsoft – a fost ținută pe linia de plutire și atât. Nu au apărut funcționalități noi, ba chiar au disparut unele dintre cele vechi. Acum, Microsoft a anunțat că o va închide, așa că fostul developer vrea să o cumpere înapoi.

Dintr-un motiv care îmi scapă, Microsoft a creat o aplicație similară (ca să nu zic că au furat cam tot ce se putea de la Wunderlist), i-au pus numele “Microsoft To Do” și o tot îmbunătățesc. Partea cu îmbunătățirile nu e rea, doar că durează prea mult și tot nu merge corect. Eu o pot folosi pe iPhone, dar pe Mac nici nu pot să mă loghez.

Îmi place să văd alternative serioase pentru aplicațiile pe care le folosesc zi de zi. Microsoft To Do mai are ceva de lucru până când o să ia locul Wunderlist.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*