VIDEO Facebook își schimbă design-ul pentru toate aplicațiile și pentru site

Facebook Like. FOTO Mizter_x94

Noua imagine Facebook a apărut deja, parțial, pe telefon. Ce e nou se va vedea pe site (în câteva luni, treptat). Vom avea și o aplicație nouă de Facebook Messenger.

Diferențele cele mai mari sunt pentru desktop. Atât profilul personal cât și grupurile și paginile de facebook vor avea un alt design și un Dark Mode opțional. Mie îmi plac cum arată. Sper să nu strice mult din ce mergea acum bine.

La prima vedere, interfața este mai aerisită, iar cei de la Facebook spun că va fi și mai rapidă.

Ce părere ai?

Noul Facebook pentru desktop. FOTO Facebook
Noul Facebook pentru desktop. FOTO Facebook

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*