VIDEO Cum arată noul Nokia 3310 refăcut

Nokia 3310
Nokia 3310

Nokia 3310

OK, credeam că Nokia vor avea inspirația să facă un telefon care arată la fel ca și cel vechi și a cărui baterie ține la fel de mult. Se pare că ei au înțeles doar pe jumătate.

Design-ul noului Nokia 3310 este asemănător cu cel vechi, dar device-ul pare făcut dintr-un plastic lucios și ieftin. E nevoie să mai spun că ecranul mare, color și camera de pe spate strică tot și că bateria nu prea are cum să țină la fel de mult din cauza lor?

HMD (noul proprietar al Nokia) spune că telefonul nou va avea baterie suficientă pentru 8 ore de convorbiri și o lună de stand-by. Pentru a pune asta în perspectivă, și bateria de iPhone 7 ține până la 10 zile în stand-by, dar asta nu înseamnă că o consumăm de dimineață până seara.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*