VIDEO Cel mai puternic iPhone vine cu o piesă jazz din anii 50, “Gopher Mambo”

iPhone 12 Pro. FOTO Apple
iPhone 12 Pro. FOTO Apple

Yma Sumac este solista care cântă piesa pe care o auzim pe cea mai nouă reclamă Apple pentru iPhone 12 Pro. Asta dacă vă întrebați de unde sunt acele ritmuri. Da, vin de prin anii 50 și suplimentează expresiv vizualul reclamei cu cel mai puternic iPhone (cel din 2020).

În cazul în care nu vă întrebați, nici reclama nu e rea. Mi se pare interesant faptul că Apple bagă în aceeași oală iPhone 12 și 12 Pro. Să înțelegem că 12 mini și 12 Pro Max sunt din clase diferite, iar cele două din reclamă sunt similare de data asta? În trecut, Apple punea iPhone 11 și 11 Pro în clase diferite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*