VIDEO Apple te îndeamnă să-ți speli telefonul la chiuvetă

iPhone spălat la chiuvetă. FOTO Captură video Apple
iPhone spălat la chiuvetă. FOTO Captură video Apple

Ultima reclamă pentru iPhone 12 este exact coșmarul unui utilizator conștiincios de iPhone. Daca ești genul de persoană care nu vrea să-și murdarească telefonul, care ai grijă de el în husă, care nu îl scapă prin bucătărie și chiar în chiuvetă, atunci nu vrei să te uiți la acest video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*