VGP Romania închiriază 8.500 m2 de spațiu logistic către DB Schenker, în VGP Park Brașov

VGP Brașov. FOTO BDR

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a închiriat 7.000 m2 pentru spațiu de depozitare și 1.500 m2  pentru cross-dock, în VGP Park Brașov, către DB Schenker, furnizor de logistică și transport de top, la nivel global. Ambele spații, dedicate activităților operaționale, reprezintă soluții personalizate, care răspund cerințelor specifice ale clientului. Spațiul de logistică a fost pregătit pentru rafturi tip VNA (Very Narrow Aisle / culoar foarte îngust) și este prevăzut cu sistem de sprinklere în raft, pe întreaga suprafață, iar cel de cross-dock este prevăzut cu 14 dock-uri de camion  plus 1 drive-in, ceea ce înseamnă aproape un dock la 100 mp.

VGP Park Brașov se întinde pe o suprafață de 315.000 m2 și va cuprinde peste 140.000 m2 de spații logistice și industriale. Trei clădiri, cu o suprafață totală de 55.000 de m2, au fost deja livrate, iar o clădire, cu suprafața de 20.000 m2, se află în construcție și va fi livrată anul acesta. Clădirea care găzduiește DB Schenker este certificată prin metoda de evaluare BREEAM cu clasificarea Excelent.

„O nou chiriaș de calibru se alătură portofoliului nostru de clienți, odată cu DB Schenker, și suntem mândri că un reper global specializat în servicii de transport și logistică a ales VGP Park Brașov. Satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât putem oferi, alături de soluții performante, personalizate, tehnologii ce garantează alinierea cu cele mai noi cerințe internaționale referitoare la afacerile sustenabile”, spune Cristian Vlădescu, Commercial Manager, VGP Romania.

“Prezența în centrul țării, prin spațiul pus la dispoziție de VGP Park Brașov, cu facilități de ultimă oră, ce asigură elemente esențiale pentru activitatea noastră – eficiență, rapiditate, eliminarea timpilor de așteptare – are un rol important în ecosistemul global al companiei noastre. Am ales VGP Park Brașov având garanția unui partener ce furnizează servicii de top”, declară Adrian-Ioan Dumitru, Head of Contract Logistics, DB Schenker în România.

VGP Park Brașov se află în apropierea drumului european E68, în centrul zonei industriale a Brașovului. Brașov înregistrează cea mai rapidă creștere a portofoliului VGP din România, ceea ce reflectă nevoia pe termen lung de construcții de clasă A în jurul unităților de producție din partea de vest a orașului. Regiunea Brașovului este una dintre zonele din România care oferă suficientă forță de muncă pentru companiile de producție în dezvoltare rapidă prezente aici, care au încurajat intrarea pe piață de noi furnizori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*