MAE a emis o atenționare de călătorie pentru românii care merg în Danemarca. Sunt posibile blocaje de circulație pe infrastructura rutieră

Steagul Danemarcei. FOTO KunterbunterRosmarin

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează ori intenționează să călătorească spre sau dinspre Regatul Danemarcei pe cale rutieră că, la data de 15 mai 2023, începând cu ora locală 06:00, sunt posibile blocaje în infrastructura de circulație pe căile rutiere daneze, ca urmare a protestului anunțat a fi organizat, la nivel național, de către personalul din domeniul transporturilor.

Deși promotorii protestului au anunțat retragerea sprijinului pentru aceste demonstrații, autoritățile daneze nu exclud probabilitatea ca unii protestatari să încerce să blocheze în continuare căile de circulație. Astfel, pentru a evita eventualele perturbări ale circulației rutiere, Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea site-ului oficial al Centrului de monitorizare a circulației din cadrul Direcției Rutiere daneze: https://trafikkort.vejdirektoratet.dk/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*