in partea cealalta a lumii

m-am intalnit azi cu un american care a fost in romania. stiu, sunt specie rara cei care stiu macar unde e romania.

din vorba in vorba asta imi zice ca a fost la constanta si mamaia. hopa, zic eu – pai acolo stau.

omu a facut parte din echipele de militari din baza de la mihail kogalniceanu. aia pe care, in urma cu doar citiva ani ii urmaream zi de zi de pe drumul national, incercind sa mai strecor o stire in exclusivitate pt Pro TV sau TVR.

acum il filmam in timp ce bea o bere cu prietenii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Berea e buna, in special in lunile fara “R” – Mai, iunie, iulie, august… iar in cele cu “R” – si mai si: ianuarie, februarie, martie, aprilie, septembrie, octombrie, noiembrie si eventual in decembrie… dar atunci din aia cu arome de Mos Craciun-itze !!
    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*