Valul 3 al campaniei de Black Friday la Altex vine cu discounturi de până la 60% la unele categorii

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de retail din România, anunță noi reduceri și super oferte ce pot ajunge până la 60% la unele categorii în valul al treilea al campaniei de Black Friday, cele mai mari de până acum. Discounturile se aplică atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Noile oferte vor fi valabile doar în perioada 10 – 16 noiembrie. Produsele comandate se vor livra în maxim 5 zile. Printre cele mai căutate și cumpărate produse anul acesta, în cadrul campaniei Black Friday, au fost telefoanele mobile, televizoarele ultraHD și laptopurile.

Începând cu 10 noiembrie, noi reduceri vor intra în campania de Black Friday, la Altex și Media Galaxy. Reducerile pot ajunge chiar și până la 60% reducere pentru categoria IT – laptopuri, sisteme PC, monitoare și imprimante, 45% la băuturi și 40% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie. Ofertele de până la 35% se regăsesc în categoria electrocasnicelor mici, iar telefoanele, tabletele, smartwatch-urile  vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mici și home confort, dar și gama de beauty, cosmetice, produse de climatizare si cele pentru întreținerea casei.

Tot în valul 3 de Black Friday la Altex, anvelopele și produsele din categoria auto beneficiază de reduceri de până la 34%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday și să își creeze liste cu produse favorite.

Vineri, 11 noiembrie, toate magazinele Altex și Media Galaxy vor avea program special și se vor deschide pentru clienți de la ora 07:00.

Câteva dintre cele mai atractive oferte disponibile de joi, 10 noiembrie sunt pentru un televizor Oled UHD LG ce va avea o reducere de 2000 lei, de la 8999 lei la 6999 lei. Mașina de spălat vase LG va fi disponibilă cu o reducere de 40%, de la 2999 lei la 1799 lei iar telefonul Samsung S22 vine cu o reducere de 600 de lei, de la 3599 lei la 2999 lei.

Patru valuri de Black Friday 2022:

Val 1: oferte valabile între 27 octombrie – 02 noiembrie – perioadă încheiată

Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie – 09  noiembrie – perioadă încheiată

Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie – 16 noiembrie

Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie – 23 noiembrie

De asemenea, clienții au și opțiunea achiziției produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

Cele mai căutate produse de Black Friday!

Cea mai cumpărată categorie de produse, anul acesta de Black Friday, la Altex, a fost reprezentată de cea a telefoanelor mobile, urmată de televizoarele ultraHD și laptopurile, care au încheiat topul listei de cumpărături.

Tot pe lista de cumpărături a românilor s-au aflat și produsele din categoria electrocasnicelor mari, mașini de spălat rufe și aparate frigorifice, dar și produsele din categoriia comunicații, precum smartwatchurile. Și categoria expresoarelor de cafea ocupă un loc important în preferințele clienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*