Ursus Breweries, primul producător de bere din România certificat Top Employer, își menține acest statut pentru al treilea an consecutiv

Zuzana Balejova, Vicepreședinte HR Ursus Breweries. FOTO Mihnea Ratte

Ursus Breweries, liderul industriei berii din România, a obținut certificarea Top Employer pentru al treilea an consecutiv. Aceasta atestă  standardele înalte ale companiei privind implementarea politicilor de resurse umane.

„Top Employer a definit o serie de criterii pentru măsurarea practicilor și procedurilor de resurse umane care sunt un etalon pentru numeroase companii din întreaga lume. Rigoarea lor ne-a motivat să ne alăturăm demersului de certificare, iar această evaluare ne ajută să comparăm politicile noastre interne cu cele ale celorlalte companii de referință din România. Obținerea certificării demonstrează că înțelegem ariile care au un impact relevant pentru cei peste 1.500 de colegi din companie și că reușim să le oferim o experiență din ce în ce mai bună. Punem pe primul plan oamenii și, prin această abordare, ne regăsim tot mai mult în topul preferințelor celor care își doresc o carieră solidă, ”  a declarat Zuzana Balejova, Vicepreședinte HR Ursus Breweries.

Certificarea Top Employer este oferită de organizația independentă „Top Employers Institute” din Țările de Jos, care a dezvoltat un proces complex de auditare a companiilor, menit să identifice oportunitățile și experiența pe care acestea le-o oferă angajaților. Printre pilonii analizați se regăsesc: abordarea de leadership și strategia de dezvoltare a business-ului, mediul de lucru și integrarea instrumentelor digitale în procesele de resurse umane, procesul de on-boarding și recrutare, oportunitățile de evoluție în carieră și de învățare, programele de well-being, recunoaștere și recompensare, precum și valorile companiei diversitatea și incluziunea, alături de sustenabilitate. Ursus Breweries este primul producător de bere din România care a obținut această certificare și care, datorită abordării care pune pe primul plan experiența angajaților, a reușit să mențină acest statut la toate evaluările făcute în decursul ultimilor trei ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*