Camerele web Logitech Brio seria 300 îmbunătățesc experiențele video într-un mod accesibil

FOTO Republika

Astăzi, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a dezvăluit seria Brio 300, o linie de camere web compacte, plug-and-play, cu rezoluție Full-HD 1080p, ce oferă corectare automată a luminii și un microfon cu reducere a zgomotului, pentru experiențe video mai productive și naturale, la un preț atractiv.

„Am chestionat peste 3.000 de oameni care lucrează la distanță și am constatat că majoritatea utilizatorilor care nu folosesc camerele web se confruntă cu condiții de iluminare slabe, unghiuri neadeacvate ale camerei și sunet de calitate scăzută din difuzoarele laptopului. Camerele web din seria Brio 300 sunt perfecte pentru cei care doresc să-și îmbunătățească semnificativ experiențele din meeting-urile online cu o cameră web externă”, a declarat Scott Wharton, director general Logitech B2B.

„Și pentru companiile care trebuie să furnizeze camere web certificate și ușor de utilizat pentru stațiile de lucru de acasă sau de la birou ale angajaților, Brio 305 este opțiunea economică perfectă.”

Seria Brio 300 (Brio 300 și Brio 305) prezintă camere web Full-HD 1080p cu un contrast dinamic ridicat, corecție automată a luminii și cu un microfon digital cu reducere a zgomotului, astfel încât utilizatorii să fie văzuți și auziți clar, chiar și în cazul iluminării slabe și a zgomotului de fundal. Camerele web BRIO 300 oferă calitate superioară întâlnirilor video de fiecare dată, iar utilizatorii pot participa la apeluri video cu mai multă încredere.

Camerele web se conectează la computere printr-un port USB-C, facilitând participarea la întâlniri video. După aceea, o rotire rapidă a obturatorului incorporat camerei oferă utilizatorilor asigurarea că obiectivul camerei este blocat și nu mai arată spațiul lor de lucru.

Designul neconvențional în formă de con adaugă personalitate fiecărui spațiu de lucru. Disponibil în culorile off-white, grafit și roz, camerele web se potrivesc armonios cu moușii și tastaturile Logitech pentru un setup elegant.

Seria Brio 300 este cea mai recentă lansare din portofoliul de produse webcam Logitech care sprijină noile modalității de lucru, în care spațiile personale de lucru sunt personalizate, ușor de configurat și utilizat.

Management IT

Pentru departamentele de IT care echipează stațiile de lucru ale angajaților și birourile de acasă, camerele web Brio 300 sunt compatibile cu majoritatea platformelor de videoconferință și certificate pentru utilizarea cu Microsoft Teams, Zoom și Google Meet. Folosirea camerelor Brio 305 poate fi implementată cu ușurință în organizații și gestionată de la distanță prin Logi Sync, rezultând în mai puține bilete pentru biroul de asistență.

Abordarea sustenabilității

Logitech se angajează să creeze o lume mai echitabilă și pozitivă pentru climă, lucrând activ pentru a reduce impactul asupra planetei. Piesele din Brio 300 și din Brio 305  includ plastic reciclat certificat post-consum pentru a da o a doua viață plasticului din electronicele vechi la sfârșitul utilizării: 62% pentru varianta grafit și 48% pentru cele off-white și roz. Ambalajul din hârtie provine din păduri certificate FSC™ și din alte surse controlate. Alegând acest produs, clienții susțin gestionarea responsabilă a pădurilor din lume.

Toate produsele Logitech sunt certificate neutre din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon și folosesc energie regenerabilă acolo unde este posibil. Amprenta de carbon a tuturor produselor Logitech, inclusiv Brio 300 și Brio 305, a fost redusă la zero prin sprijinirea pădurilor, a surselor regenerabile și a comunităților afectate de schimbările climatice.

Prețuri și disponibilitate.

Brio 300 și Brio 305  vor fi disponibile la nivel global începând cu ianuarie 2023 pe logitech.com și comercianții parteneri. Prețul de vânzare recomandat pentru camerele web este 399 RON.

Despre Logitech

Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viața de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experiențe digitale pe care și le doresc, astfel încât ei să creeze și să se bucure mai mult. Prin intermediul produselor sale, contribuie la pasiunile oamenilor și îi conectează prin muzică, jocuri, video, streaming, creație și computere.

Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue Microphones. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*