UPS Healthcare revoluționează expedițiile prioritare datorită îmbunătățirilor aduse serviciului UPS® Premier

UPS Premier. FOTO UPS

UPS Healthcare (NYSE: UPS) a anunțat astăzi extinderea serviciului UPS® Premier și o nouă generație de produse. Portofoliul de servicii UPS® Premier oferă acum un grad de flexibilitate pe trei niveluri pentru a răspunde nevoilor distincte venite din partea clienților din domeniul medical.

UPS Premier monitorizează permanent coletele, iar datorită vizibilității extinse fiecare expediție poate fi prioritizată. În plus, tehnologia cu senzori permite recuperarea în timp real a expedițiilor UPS Premier dacă apar întârzieri în rețea, abateri de la temperatură sau alte probleme.

UPS® Premier Silver și Gold sunt de acum disponibile în principalele piețe la nivel global. Prin intermediul UPS® Premier Platinum pot fi monitorizate temperatura, cantitatea de lumină și umiditatea pe parcursul întregului traseu al coletelor în rețeaua UPS. UPS Premier Platinum va fi disponibil din această toamnă.

„Extinderea UPS Premier și îmbunătățirile aduse acestui serviciu răspund nevoilor complexe ale clienților noștri din domenii precum cercetare, medical și farmaceutic din întreaga lume”, a declarat Kate Gutmann, EVP și Președinte International, Healthcare and Supply Chain Solutions. „Fie că vorbim despre un transfer eficient de produse medicale între țări, de menținerea unor temperaturi de până la -80 de grade sau de localizarea cu precizie a transporturilor critice, UPS Premier oferă vizibilitate, control, recuperare și fiabilitate fără precedent.”

Odată cu extinderea geografică, acest serviciu specializat conectează principalele coridoare comerciale la nivel global. Clienții beneficiază, astfel, de operațiuni de brokeraj vamal mai eficiente, de monitorizări de mediu și de o mai mare vizibilitate pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă liderii mondiali în servicii de logistică medicală.

„Vizibilitatea și trasabilitatea sunt esențiale în procesul de prioritizare a produselor medicale vitale pe care clienții noștri le expediază și de care au nevoie clienții lor”, a declarat Wes Wheeler, președintele UPS Healthcare. „Pentru pacienți, diferența dintre viață și moarte este dată adesea de capacitatea de a expedia rapid, de a monitoriza și de a localiza cu precizie medicamentele.”

Inovațiile în produse biologice, produse farmaceutice de specialitate și din medicina personalizată genetic pentru nevoile fiecărui pacient în parte generează o cerere semnificativă de servicii logistice de precizie, necesare pentru produsele critice, sensibile la factori precum timpul de livrare și temperatură.

Piața globală a medicamentelor biologice terapeutice va crește de la 285.5 miliarde de dolari în 2020 la 421.8 miliarde de dolari până în 2025. UPS Healthcare a adăugat noile capabilități UPS Premier pentru a sprijini nevoile complexe ale acestei piețe în plină dezvoltare.

 

 

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*