unde gasesti cele mai bune idei despre Mac?

e grav, oare, daca imi vine o idee excelenta despre un articol si apoi, cautind printre posturi imi dau seama ca l-am scris deja? si asta nu demult, ci prin ianuarie…

stiu deja ca atunci cind am nevoie de un tutorial pentru iPhone gasesc resursele cele mai bune pe boio.ro, dar nu credeam ca asta se va intimpla si cu alt gen de articole.

In alta ordine de cuvinte, ma pregatesc sa aniversez in curind 500 de abonati la Feed (cine zicea ca un Feed partial nu e citit?), 2000 de comentarii la Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone, si suta de mii de comentarii pe boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*