reclame la tv si facebook

nu ma asteptam sa vad una ca asta: o reclama TV la nush ce bautura racoritoare care la sfirsit afiseaza adresa paginii de Facebook in locul unui site personal. Ceva de genu: facebook.com/bautura_racoritoare_x

Stiu ca e mai … gratis asa, dar nu mi se pare ca te respecti. Daca ai bani pentru o reclama TV difuzata in Prime-time, nu stii sa-ti faci un site? Sau preferi social networking-ul? Uneori nu merge asa cum vrei (vezi cazul Skittles).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*